Actualitate

Inconștiență maximă! Tânărul care a intrat într-un stâlp pe Republicii, băut și fără permis

Tânărul de 21 de ani, din Vadu Pașii, implicat duminică după amiază într-un accident rutier, în municipiul Buzău,  un adevărat pericol pe șosele. Buzoianul a reușit, weekendul acesta, să strângă un dosar stufos după toate ilegalitățile comise.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul, deși nu are permis de conducere, și-a cumpărat recent o mașină. Sâmbătă seară a plecat la plimbare. A ajuns în municipiul Buzău iar pe strada Traian Vuia a intrat pe Interzis. A fost oprit de polițiști, oamenii legii constatând că tânărul de la volan nu avea permis. Nu s-a liniștit, însă. A doua zi a continuat aventura prin oraș. Pe Bulevardul Republicii, neavând cunoștințe despre ce înseamnă șofatul, s-a angajat într-o depășire riscantă, în timp ce mașina din fața sa vira stânga. Mașina tânărului din Vadu Pașii s-a oprit într-un stâlp. Tânărul a fost rănit, fiind internat în spital. În plus, s-a constatat că era și băut. Polițiștii l-au testat cu etilotestul, rezultând o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările. În funcție de rezultatele verificărilor, oamenii legii vor decide ce măsuri se vor lua împotriva tânărului teribilist.

Etichete