Actualitate

INDIGNARE DUPĂ UN SPECTACOL GIRAT DE PRIMĂRIE. Cum e cinstită la Buzău memoria marilor înaintași. Incredibil cine e “nea Sandu”! (VIDEO)

Reacție promptă a unicei descendente a marelui om politic, Alexandru Marghiloman, după ce, în cadrul unui spectacol transmis live pe rețelele de socializare, prezentatorul vorbește despre fostul prim ministru folosind cuvintele “nea Sandu”.

Episodul a fost înregistrat zilele trecute, în cadrul unei noi ediții a “Live Nights” Buzău, un proiect implementat de Primăria municipiului Buzău, Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” și echipa Arată Artă, în această perioadă de pandemie. În ediția din weekend, în timpul discuției cu invitata sa, prezentatorul spectacolului vorbește despre proiectele de viitor de la Vila Albatros ce a aparținut marelui om politic Alexandru Marghiloman, numindu-l „nea Sandu”.

Apelativul folosit a stârnit o serie de reacții. Printre cei care au dezaprobat limbajul prezentatorului cu referire la Alexandru Marghiloman a fost chiar Irina Vlăduca-Marghiloman, unica descendentă a marelui om politic. Și alte astfel de mesaje au fost lăsate pe pagina oficială de Facebook a primarului Constantin Toma, cel care a transmis live ediția din weekend. Sunt atât mesaje postate de persoane care contestă folosirea acestor cuvinte, cât și persoane care îi iau apărarea prezentatorului.

Mica Publicitate