Actualitate

O INSTITUȚIE IMPORTANTĂ SCOATE LA CONCURS POSTUL DE DIRECTOR

Postul de director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate din Buzău, la fel ca toate posturile  instituțiilor similare din țară, scos la concurs.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează concurs în vederea numirii unor directori cu acte în regulă la vârful instituțiilor care în prezent sunt conduse de șefi numiți cu delegație, fiind și cazul Buzăului.

Cei interesați de aceste posturi trebuie să își depună dosarele de înscriere până la data de 20 aprilie, orele 17.00. Trei zile mai târziu vor fi afișate rezultatele selecției dosarelor.

Apoi, la începutul lunii mai se va da startul concursului. Pe 6 mai este programată proba scrisă, care se va desfășura în Capitală, la amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. În cel mult 4 zile, candidații care vor trece de proba scrisă vor susține un interviu. Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate până la data de 19 mai.

La Buzău, funcția de director general al CJAS este deținută din noiembrie, anul trecut, de către finanțistul Valentin Orșa, cel care ocupă funcția cu delegație.