Actualitate

Joburi care pot fi făcute peste vară. Salarii peste media națională

Un bucătar-șef câștigă în medie 4.000 de lei net pe lună, un manager de hotel primește lunar în medie 7.500 de lei, și în general salariile din domeniul Horeca au crescut după pandemie, potrivit Salario.
Cele mai multe joburi scoase la bătaie în perioada verii sunt în turism, sectorul de hoteluri, restaurante și cafenele, plus organizarea de evenimente.

Potrivit AJOFM Buzău, astăzi sunt disponibile 250 de locuri de muncă, fiind atât joburi sezoniere, cât și pe perioadă nedeterminată. La mare căutare sunt persoanele din domeniul turismului, dar și asistenții de farmacie, conducătorii auto și infirmierele.

În plus, cu oferte de nerefuzat vine și suplimentul Anunțul Buzoian, care are cele mai recente oferte pentru agenți de securitate, ajutor de bucătari, personal catering, call center, casiere și şoferi livratori pentru catering.