Divertisment

La mulți ani, Florin Piersic! La 86 de ani joacă pe scenele din Germania

Astăzi este ziua de naştere a marelui actor Florin Piersic. Este unul dintre cei mai iubiţi actori români și s-a născut la 27 ianuarie 1936, la Cluj. Mereu va rămâne celebru grație rolurilor din Harap Alb și Mărgelatu. A jucat dramă, comedie, tragedie, figuri istorice și haiduci pe marele ecran, dar și pe scena Teatrului Național din București.

Deși împlinește 86 de ani, Florin Piersic nu își arată deloc vârsta. Celebrul actor se bucură de viață în fiecare clipă și niciodată nu uită să-și facă meseria cu mare pasiune. În weekend, îndrăgitul actor a fost prezent atât la Dusseldorf, cât si la Frankfurt, acolo unde i-a bucurat pe spectatori cu talentul și prezența sa. Din păcate, nu toți doritorii au putut ajunge la spectacol, având în vedere că legile germane prevăd organizarea evenimentelor culturale cu un număr limitat de spectatori.

Focus Fm l-a celebrat astăzi în programul matinal pe actor, iar interpretările sale pline de farmec și haz bucură audiența celui mai popular radio din regiune.

La mulți ani, Florin Piersic!