Actualitate

Liberalii reiau seria întâlnirilor cu buzoienii. Pulsul străzii, important pentru rezolvarea problemelor

Liberalii din Buzău anunță că din această săptămână vor relua seria întâlnirilor față în față cu buzoienii, prin care așteaptă ca oamenii simpli să vină și să-și spună păsurile. Indiferent de problemele pe care le au, aceștia pot sesiza neajunsurile cu care s-au confruntat în ultima vreme.

”Vom discuta despre problemele cu care vă confruntați, vă vom prelua sugestiile și vom dezbate subiectele care vă privesc direct: parcări, iluminat public, câini fără stăpân, spații verzi etc. Vă invităm să fiți în număr cât mai mare. Distribuiți, vorbiți cu vecinii, anunțați locatarii. Mai multe voci, mai multe probleme expuse, mai multe soluții găsite!”, arată senatorul PNL de Buzău Vlad Mircea Pufu.

La întâlnire vor lua parte, alături de senatorul buzoian, prefectul județului, Daniel Țiclea, deputatul Gabriel Avrămescu, dar și consilieri locali și alți decidenți din administrație.

Prima întâlnire la care oamenii sunt așteptați să-și expună problemele va avea loc vineri, 24 februarie, vizați fiind locuitorii cartierului Micro 14.