Actualitate

Liceenii, invitați să joace baschet. Competiție adresată tuturor celor care vor să facă mișcare

Sursa foto Federația Română de Baschet

Liceenii din Buzău, și nu numai, invitați la mișcare. Organizația de tineret a PNL Buzău organizează luna aceasta o competiție de baschet. Competiția sportivă este dedicată în special tinerilor din Buzău, elevi de liceu care iubesc baschetul sau sportul, în general, și vor să joace alături de prieteni, să facă mișcare și să se distreze.

Tot ceea ce trebuie să facă tinerii este să se înscrie online în competiție până în data de 20 noiembrie. Iar peste o săptămână se vor strânge la Sala Sporturilor, unde va avea loc marele meci.

“Yellow Winter Cup” este o competiție de baschet lansată săptămâna aceasta de organizația de tineret a PNL Buzău, având sprijinul organizației județene, adresată liceenilor din clasele IX – XII, având ca obiectiv specific promovarea baschetului, unul dintre cele mai răspândite sporturi de echipă din lume. Liberalii buzoieni își propun să încurajeze cât mai mulți adolescenți și tineri să practice acest sport caracterizat prin finețea, precizia și fantezia exercițiilor tehnice și tactice, dar și orice alt sport sau exercițiu fizic. Înscrierea participanților se poate face până pe data de 20 noiembrie 2022 la adresa de e-mail yellowwintercup@pnlbuzau.ro”, anunță TNL Buzău.

Pe lângă echipa tinerilor liceeni, pe teren vor putea intra și alți buzoieni, indiferent de vârstă. La finalul competiției, sportivii vor fi recompensați cu diplome, dar și cu premii atractive.

“Conform regulamentului, pe lângă secțiunea destinată elevilor de liceu, în cadrul întrecerii sportive există și categoria OPEN, pentru participanți din toate categoriile de vârstă, în funcție de numărul de înscrieri. Se vor juca meciuri 3 la 3, toți participanții vor primi diplome, iar primele 3 echipe clasate din fiecare categorie vor fi recompensate cu premii atrăgătoare.”

Întrecerea sportivă va avea loc duminică, 27.11.2022, începând cu ora 10:00, la Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”.

Mai multe detalii despre competiție sportivă au fost oferite de liberalii buzoieni în cadrul unei conferințe de presă pe care o puteți urmări AICI.