Actualitate POLITICĂ

MARCEL CIOLACU: ”Astăzi m-am vaccinat, dar după mama mea.” Reacția savuroasă a polițistului Marian Godină

Președintele PSD Marcel Ciolacu anunță vineri, pe Facebook, că s-a vaccinat anti-COVID, precizând că a făcut acest lucru după mama sa.

”Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aș fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România”, a scris Marcel Ciolacu pe facebook.

Pe de altă parte, liderul social democraților a afirmat că Guvernul ar trebui să facă mai mult pentru persoanele vulnerabile.

”Înainte de a fi caraghioși, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin. Iar, până la imunizarea unui procent semnificativ din populație, tot testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei.”

În urma postării liderului PSD, Marcel Ciolacu, privind vaccinarea sa și a mamei sale, au apărut și reacții. Una savuroasă, cu trimitere la un alt social democrat, respectiv la fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost cea a cunoscutului polițist din Brașov, Marian Godină:

” Am văzut că s-a vaccinat dl Ciolacu împreună cu mama domniei sale. La Oprișan va fi mai simplu, se va vaccina doar maică-sa și se vor imuniza amândoi. ”, a scris polițistul pe facebook.Nu de puține ori, Oprișan a declarat că mama sa stă în spatele unor achiziții de mașini scumpe ori chiar terenuri.

De exemplu, în 2019, Marian Oprișan, care era atunci șef al Consiliului Județean Vrancea, a fost surprins la volanul unui bolid, care valora, cu dotări minime, aproape 120.000 de euro.

Întrebat la acea vreme de unde a avut bani pentru un autoturism atât de scump, în condițiile în care în declarația sa de avere nu figura niciun cont cu o sumă atât de mare, Marian Oprișan a declarat că mașina este a mamei sale, care i-o mai împrumută din când în când.

Altădată, întrebat de o jurnalistă de unde are mama sa bani să cumpere un teren în București împreună cu fostul primar al Constanței, Radu Mazare, și cu fostul președinte al CJ Constanța, Nicusor Constantinescu, ambii aflați în închisoare, Marian Oprișan a dat un răspuns ironic.

„Am vorbit mai mulţi şi voiam să ne construim un apartament în Capitală. Prin asociere, am ajuns cum vă spun eu… Am mai spus-o şi public: Mama mea sunt eu, da? Ca să nu avem niciun fel de discuţii”, explica Marian Oprisan.