Actualitate POLITICĂ

Marcel Ciolacu își asumă referendumul pentru unirea cu Țintești, ceilalți lideri social-democrați se aliniază

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, vine pentru prima dată cu o declarație publică de susținere a inițiativei primarului Constantin Toma privind unirea municipiului Buzău cu Țintești. Printr-un comunicat de presă, liderul social democraților își anunță susținerea totală pentru acest demers. Mai mult, președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi îndeamnă pe toți buzoienii să participe la referendumul din 26 septembrie.

“O șansă imensă de dezvoltare pentru un municipiu de top va fi referendumul din 26 septembrie privind unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești! O șansă în plus pentru buzoieni de a avea acces la mai multe investiții și locuri de muncă! De aceea îi îndemn pe toți să spună  ”Da” demersului inițiat de primarul Constantin Toma!Îi îndemn să îi ofere toate instrumentele necesare pentru a duce Buzăul la următorul nivel de dezvoltare!”, se arată în comunicatul de presă remis de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Totodată, liderul social democraților consideră că prin acest demers Buzăul va avea de câștigat și va cunoaște o dezvoltare importantă, așa că se declară alături de primarul municipiului pentru concretizarea proiectelor menite să dezvolte Buzăul.

“Primarul Constantin Toma a demonstrat deja că are o viziune modernă pentru transformarea Buzăului într-unul dintre cele mai performante municipii din România din punct de vedere economic și social. Realizările de până acum sunt o garanție că și Referendumul din 26 septembrie reprezintă un nou pas în atingerea potențialului uriaș de dezvoltare pe care îl are Buzăul. Și aici nu vorbim doar de dublarea teritoriului!  Vor fi locuri de muncă mai bine plătite, vor putea fi înființate parcuri industriale pe traseul viitoarei Autostrăzi A7 (Ploiești – Buzău – Pașcani – Siret) și construit un spital municipal care să deservească toți buzoienii!

Este un demers unic la nivel național și sunt mândru de primarul Constantin Toma! Este un pionier al adevăratei reforme administrative din România! Modelul său poate inspira și alți primari din România să identifice soluții similare pentru a crește accesul locuitorilor la bunăstare”, menționează liderul PSD, Marcel Ciolacu.