SĂNĂTATE

MĂRTURIA UNUI CUNOSCUT CHIRURG DUPĂ CE SOȚIA LUI S-A INFECTAT CU CORONAVIRUS:”A trăit zile negre”(VIDEO)

Chirurgul Adnan Al Aloul,  care lucrează în spitalul suport din Rm.Sărat, se află în izolare la domiciliu după ce soția sa, Luminița, medic stomatolog, a fost confirmată cu COVID-19. Medicul de origine palestianiană, care lucrează la Rm.Sărat din anul 2018, a scris pe facebook despre experiența sa și a  familiei sale, după ce soția a contractat noul coronavirus.

COVID-ul, din păcate, a trecut și pe la noi, după ce soția mea a trăit zile negre, zile în care nu putea să se țină pe picioare, moleșeală cruntă, dureri musculare, acum sunt în măsură să scriu câteva cuvinte și să le mulțumesc mult colegelor și colegilor mei: medici, asistente si infirmiere, care ați îngrijit-o pe soția mea și mulțumesc mult omului minunat dna. Dr. Negoiaș care a avut grijă de ea pe perioada internării tot timpul și încă mai are.
Sunteți oameni minunați de care știam! Sunt mândru de voi, sunt mândru că fac parte din personalul de la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat!”

Medicul Adnan Al Aloul nu este infectat cu coronavirus, el aflându-se în izolare la domiciliu.  

Chirurgul Adnan Al Aloul a lucrat timp de 7 ani în Israel, unde a acumulat experienţa necesară pentru a realiza intervenţii chirurgicale cu succes, apoi în București. Din 2018, s-a alăturat echipei de la Spitalul Municipal din Rm.Sărat, în urma unui concurs organizat de conducerea unităţii medicale. De atunci, doctorul născut la Ierusalim a înregistrat pentru unitatea buzoiană performanţe notabile. La două săptămâni după angajare a realizat în premieră o intervenţie laparoscopică unui pacient care suferea de ulcer gastric perforat. Apoi, echipa de chirurgi coordonată de el a salvat viaţa unei femei de 59 de ani care avea o tumoare mamară gigant.

De la debutul pandemiei de coronavirus, chirurgul Al Aloul a lucrat în spitalul suport din Rm.Sărat, alături de colegii săi, tratând bolnavii de COVID-19. În urmă cu o lună, medicul palestinian a vorbit în exclusivitate la Focus Tv despre tot ce înseamnă pentru el și colegii săi din spitalul din Rm.Sărat criza sanitară generată de pandemia de coronavirus și cum reușesc ei, cu toții, să facă față acestei situații: