SPORT

Meciuri fără restricții în tribune. Măsurile Jandarmeriei

Se reiau competițiile sportive cu participarea, fără restricții, a publicului buzoian, după doi ani de pandemie. Eliminarea limitei impuse pentru spectatori va aduce mai mulți susținători în tribune. Acest lucru a fost vizibil și seara trecută, la Sala Sporturilor, unde a avut loc meciul de handbal feminin SCM Gloria-CSS Deva. Susținute de un public considerabil mai numeros, odată cu eliminarea certificatului de vaccinare și a limitei de participanți, buzoiencele s-au impus cu un scor de 28-22 care le-a propulsat pe poziția a treia în clasamentul Ligii Naționale.

Suporterii vor reveni, sâmbătă, și în tribunele stadionului Gloria pe al cărui teren se dispută partida FC Buzău- Concordia Chiajna, cu începere de la ora 14,00. Este un examen important pe care îl dau fotbaliștii din Crâng, la finalul sezonului. Meciul contează pentru accederea FC Buzău în play-off-ul Ligii a 2-a. La partidă sunt așteptați suporterii în număr mare. De altfel, organizatorii au decis ca intrarea să fie liberă. O victorie ar fi încununarea perfectă de succes a eforturilor pe care fotbaliștii le-au făcut, având un bun parcurs pe tot parcursul sezonului. Susținerea din tribune este importantă, la partida de astăzi.

De la ora 15,00, pe sinteticul din Crâng se va disputa partida dintre Metalul Buzău și CSM Focșani.

Jandarmii, apel la spectatori

„Ca la fiecare manifestare sportivă, așteptăm din partea spectatorilor să dovedească permanent o atitudine civilizată și să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, iar pentru a preveni apariția unor astfel de situații, Jandarmeria Buzău recomandă tuturor participanților la meciul de fotbal, să respecte indicațiile echipajelor de jandarmerie și să evite implicarea în conflicte”, transmit reprezentanții IJJ Buzău.