Divertisment

Mirabela Dauer se bucură de o casă de vis

Mirabela Dauer locuiește într-o vilă spațioasă din județul Ilfov. Visul artistei a fost să-și cumpere o casă, după ani de zile în care a locuit în București. Investiția s-a ridicat la aproximativ 200.000 de euro, iar Mirabela Dauer e mulțumită că a reușit să bifeze această realizare.

La 76 de ani, Mirabela Dauer duce o viață liniștită, departe de agitația din Capitală. Artista are o locuință spațioasă în județul Ilfov, cu o grădină frumos amenajată, astfel că și-a văzut cel mai mare vis îndeplinit. Pentru a finaliza construcția, Mirabela Dauer a cerut ajutor financiar din partea prietenilor. Anterior locuise într-o casă situată în centrul Bucureștiului, pe care a vândut-o când a decis să se retragă într-un loc mai liniștit. Și-a găsit inspirația și tihna în comuna Roșu, într-o vilă de 180 de metri pătrați, cu terasă și grădină. La parter se găsesc o sufragerie, o bucătărie, o baie și o terasă închisă, în timp ce la etaj se află două dormitoare, un dressing și un birou.

Artista are zilnic grijă de florile ei, dar și de statuetele amenajate frumos, care parcă dau viață grădinii. Solista a plantat mai mulți arbuști și diferite tipuri de flori, copaci și brazi.