Actualitate

Năravul din fire… Ce l-a trimis din nou după gratii pe un bărbat din Buzău

FOTO ARHIVA
FOTO ARHIVA

Pasiunea pentru șofat l-a trimis după gratii pe un buzoian, nu o dată, ci de mai multe ori în ultimii 4 ani. În tot acest timp, bărbatul de 46 de ani, din orașul Buzău, s-a plimbat cu mașina deși avea permisul anulat.

Pentru diverse nereguli grave săvârșite în trafic, buzoianului i-a fost anulat permisul de conducere încă din anul 2019. Pentru el, însă, pasiunea pentru șofat a fost mult mai importantă. Buzoianul a continuat să se urce la volan, în ciuda faptului că nu mai avea acest drept. A fost oprit de mai multe ori în trafic și sancționat de polițiști. Ba chiar a petrecut 3 ani și două luni în Penitenciarul Focșani, tot pentru încălcarea regulilor rutiere. A ieșit din închisoare în urmă cu  2 ani și a continuat să facă ceea ce îi place cel mai mult: să conducă.

Acum două zile, bărbatul a fost observat din nou de un echipaj de polițiști pe o stradă din municipiul Buzău. Cum nu avea ce căuta în trafic, pentru că are permisul anulat, buzoianul a fost reținut pentru 24 de ore.

“În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul având permisul de conducere anulat” . Față de acesta, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore,  acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău”, transmite IPJ Buzău.