Actualitate

Un râmnicean a terorizat un tânăr kinetoterapeut până a ajuns în închisoare. Un trio amoros ar fi fost cauza scandalului uriaș

Povestea unei căsnicii încheiate subit și a certurilor care au urmat după ce un tânăr i-a cucerit inima femeii divorțate s-a încheiat cu zgomot de cătușe și nu se știe nici acum dacă finalul este acesta sau telenovela va continua.
Totul a decurs normal în cuplul stabilit în Râmnicu Sărat, până când femeia a decis să facă o schimbare radicală în viața sa. În locul actualului soț, în vârstă de 47 de ani, soția a început să facă schimb de mesaje cu un tânăr kinetoterapeut în vârstă de 27 de ani, cu care a ajuns să aibă o relație. Certurile repetate dintre fostul soț și iubitul femeii au mers departe și au culminat cu amenințări. Orbit de gelozie bărbatul înșelata recurs la gesturi extreme după ce, soția sa a luat decizia sepărarii.

Deși divorțul s-a încheiat, bărbatul nu a pus punct aici și s-a hotărât să îl terorizeze pe kinetoterapeut până când acesta va fi suficient de speriat astfel încât să nu mai dialogheze cu femeia. De la mesaje, apeluri, înregistrări audio, trimise fără efect tânărului, bărbatul de 47 de ani a ales să îl confrunte pe străzile orașului cu un briceag.

„În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi adresat ameninţările sub diferite forme, mesaje audio şi text, dar şi în confruntări directe, când bărbatul ar fi folosit și un obiect ascuțit de tip briceag pentru a ameninţa”, a transmis IPJ Buzău

Polițiștii au decis reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar ulterior Parchetul a hotărât continuarea cercetărilor sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.