POLITICĂ

NEAGU, DIN RESPECT PENTRU CIOLACU: “E un kamikaze!”

Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, îi plânge de milă liderului PSD, Marcel Ciolacu, pe care îl cataloghează ca fiind ”kamikaze”, pentru faptul că a ales să fie lider al formațiunii social democrate într-un moment în care partidul ”nu se simțea prea bine”.


Prezent miercuri seară în studioul Focus Tv, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a declarat că, prin faptul că a ales să preia frâiele PSD într-un moment dificil al existenței PSD, Marcel Ciolacu merită tot respectul social democraților:


”Am o chestie de respect pentru președintele partidului, domnul Marcel Ciolacu. Eu i-am spus că el este kamikaze în acest moment. A acceptat o funcție în PSD, când partidul nu se simțea atât de bine. Se sacrifică pentru binele partidului și pentru binele țării și pentru asta chiar îl respect. Nu este ușor să vii președinte după anumite momente. Trebuie să recunoaștem că am avut și noi greșelile noastre pe care ni le asumăm. Domnul Marcel Ciolacu este omul potrivit la locul potrivit, dar și-a asumat o mare responsabilitate. Nu cred că multă lumea își o astfel de responsabilitate.”, a declarat la Focus Tv, președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu.