Actualitate POLITICĂ

Neagu, plin de adrenalină. Președintele CJ a făcut un anunț politic important

Președintele Petre Emanoil Neagu se declară plin de adrenalină ceea ce îl încurajează să reintre în lupta pentru un nou mandat de șef al Consiliului Județean. Totodată, Neagu zice că surplusul de adrenalină i-a fost provocat chiar de niște atacuri venite din mai multe direcții ceea ce l-a făcut să decidă să le răspundă printr-o nouă candidatură.

Într-o conferință de presă susținută după ședința ordinară a Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a răspuns surprinzător de direct unei întrebări venite din partea unui jurnalist.    

”Îmi dă adrenalină că văd că în ultima vreme tot încearcă lumea să intre în conflicte cu mine, din diferite motive, și, fac și eu un arc peste timp, sunt pregătit să intru cu oricine în orice conflict, bineînțeles constructiv. Chiar m-au făcut lucrurile astea să mă gândesc foarte bine și m-am gândit foarte bine și chiar o să mai candidez, cu siguranță, încă o dată la Consiliul Județean pentru că mi s-a creat această adrenalină de anumiți oameni și de lângă mine și din partea cealaltă. Sunt anumite proiecte de rezolvat pe care eu cred că le pot duce în continuare până la capăt”, a spus Neagu.

Petre Emanoil Neagu

Anul trecut, Neagu dădea semne că ar putea să renunțe la candidatura pentru un nou mandat la CJ după ce o serie de evenimente publice i-au arătat că primarul Toma dar și actualul președinte interimar al Organizației PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu, i-ar fi devenit adversari politic chiar în interiorul partidului.

Înainte însă, cu prilejul lansării candidaturilor pentru alegerile locale a mers până într-acolo încât primarul Toma  într-o ședință de partid susținută online s-a opus candidaturii pentru CJ a lui Neagu propunând-l pe Lucian Romașcanu pe această funcție.

Ulterior, contrele dure dintre Toma și Neagu au continuat în public prin diverse declarații războinice. După o perioadă de acalmie, când săbiile păreau a fi băgate în teacă, se pare că între Neagu și Toma a reizbucnit un nou conflic cauzat de un articol apărut în presă.

Lămuriri pe marginea acestui subiect puteți afla astăzi la Focus TV, de la ora 17.00, la Sens Direct.

Autorul știrilor

Doru Gheorghiade

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Ce adrenalina la E. Neagu ? E intr-o stare de somnolenta de 6 ani ; daca ar alege alt loc de munca ar trebui sa mai munceasca ; La Cj se ocupa de K1 , lupte de gladiatori, plimbare cu torte , niste premieri, niste infratiri -pe un salariu mare