Actualitate

Nu are stare! Următoarea destinație anunțată de Cosmin Crăciun îți dă fiori de gheață!

Buzoianul însetat de aventură și adrenalină este un adevărat globetrotter: spirit liber, captivat de farmecul și diversitatea lumii, își împlinește pasiunea călătorind prin locuri îndepărtate, absorbind culturi și experiențe unice. El nu vede granițe, ci doar oportunități de a descoperi noi peisaje, gusturi și obiceiuri. Globetrotter-ul trăiește pentru aventură și adoră să împărtășească poveștile și înțelepciunea acumulată de-a lungul călătoriilor sale fascinante. Pentru ei, lumea este o carte deschisă, iar fiecare destinație este o pagină nouă care așteaptă să fie explorată.

Un globetrotter pur-sânge este și buzoianul Cosmin Crăciun, care a anunțat recent pe pagina sa de Facebook o nouă călătorie plină de adrenalină. El și-a produs să pornească spre Nordul Îndepărtat, în Siberia, într-o călătorie pe care o va face singur. Punctul final pe care intenționează să-l atingă e o zonă unde, de obicei, sunt -40 de grade Celsius. Pentru această călătorie ce se anunță o mare provocare mașina aleasă este Dusterul, care va suferi o serie de modificări.

Până pe 15 ianuarie anul viitor, când este anunțată plecarea, mașina va avea montate încălzirea pentru filtrul de motorină și încălzirea pentru apă a motorului. În rest, mașina va fi dotată cu anvelope de iarnă, lanțuri și va avea și montat ultimul cort achiziționat de Cosmin.

Ca investiție pentru cei aproximativ 15.000 de kilometri, buzoianul estimează costurile la 3 mii de euro. Cosmin deja a punctat două mari călătorii care i-au ținut pe urmăritorii săi cu sufletul la gură, cea din Laponia, și cea din Africa, în ambele parcurgând distanțe record la volanul Dusterului său. Pe Youtube, buzoianul a reușit să adune peste 21 de mii de abonați.