Divertisment

NU-S CONCERTE? NU-I PROBLEMĂ! Ce artistă o dă pe actorie (FOTO)

3… 2… 1… Se filmează! Cântăreața Mirela Ursache e în fața camerelor de filmat. Nimic nou, că doar are o mulțime de videoclipuri filmate și participări la emisiuni de televiziune. Schimbarea e că de această dată e… ACTRIȚĂ. Cum spectacolele întârzie să ia startul în vremea pandemiei, iar mirii au amânat în mare parte nunțile pentru 2021, Mirela are timp să își redescopere talente și pasiuni.

La filmări pentru emisiunea În căutarea adevărului

Camerele de supraveghere și cele ascunse sunt cele care distrug sau refac căsnicii și familii dezbinate. Acesta este principiul unei emisiuni de succes, de la KANAL D. Buzoianca e prezentă pe ecran într-un nou episod al emisiunii În căutarea adevărului, de la Kanal D, prezentată de Ernest Takacs. În vremuri grele pe plan muzical, Mirela intră în actorie, în pielea unui personaj cu o poveste extrem de interesantă. Tot felul de cazuri ajung să iasă la iveală și arată publicului o poveste atipică de viață.

Așadar, fără muzică, Mirela Ursache se învârte tot în sfera artistică. Oare cum însă se vor plia și ceilalți din domeniul muzical? Anul 2020 e greu încercat, iar artiștii pur si simplu bat pasul pe loc.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu