Divertisment

ABI TALENT, ZECI DE MILIOANE DE VIZUALIZĂRI PE YOUTUBE! Puștiul buzoian minune arată frustrările adolescenților de azi: nu au bani să cumpere Gucci

Abi Talent distruge tot ce înseamnă concurență, iar melodiile lui dinamitează YouTube-ul. De la lansare și până în prezent, puștiul teribil al Buzăului nu a fost surclasat nicii de regii audiențelor Vulpița sau Jador. Cum apare Abi toată atenția e pe el. Ce-i drept, nonșalanța, opulența, aroganța și tupeul cu care buzoianul își face intrarea nu lasă loc de concurență. Și cine îl iubește și cine îl disprețuiește e clar că… îl urmărește.

Încă de la lansarea în industria românească muzicală, pe buzoianul Abi TALENT a ajuns să-l știe oricine, de la puști de generală, liceeni, adulți cu copii acasă sau corporatiști din Pipera. Și totuși ce influență bună poate avea el, de vreme ce limbajul folosit nu e tocmai cuminte!?  Ei bine, cu hanorac Gucci și 8 clase, Abi Talent nu încurajează copiii să facă același lucru ca el, să se lase de școală. Întrebat într-un interviu de ce a făcut-o, omul zice: „Eu știam ce fac și nu mi-a trebuit, dar voi, copii, să mergeți la școală!”. Într-un live, Abi Talent mai zice: „Dacă ai 14 ani, decât să dai banii pe alcool sau țigări, mai bine îi strângi și faci o aroganță să-ți iei o curea Gucci”. Mulți copii de azi au ca idoli cântăreți din zona trap și pop. Libertate de limbaj, instigare la consum de alcool, țigări sau droguri sunt chestiuni des întâlnite în sfera asta. Totuși, deși copiază modele de afară, Abi pare că merge pe zicala câinele care latră nu mușcă. E sarcastic, chiar autoironic, folosește cuvinte vulgare, dar totuși pare un băiat cuminte, care doar se dă mare. Toți așteaptă piesa lui nouă ca pe ziua de salariu. Cu atâta succes și hituri de trending pe YouTube, culmea e că el nu se vede ca fiind un artist, ci doar ca unul care cântă, ceea ce e mult mai ok, având în vedere că toți se visează vedete.

S-a lansat la 17 ani cu Papucii Gucci, cu care are peste 25 milioane de vizualizări. Generația nouă gustă din plin din muzica asta, știe versurile și le fredonează pe repeat. Dă-te mare Abi, dă-te mare Abi a fost refrenul fenomen al buzoianului. Abi dedică piesa asta “săracilor cu facultate”.

Eticheta pe care însuși artistul și-o pune e de ‘Rege pă România’ deși spune el, e doar un ‘țigan cu 8 clase’. Peste 25 milioane de vizualizări a făcut și piesa din 2019, căci tănărul apare rar, cam cu o piesă maxim două pe an, dar rupe gura târgului.

Toamna trecută a depășit pragul de 100.000 de abonați ai canalului său de YouTube. Acum are 697.000. Evident că asta îi aduce bani, dar și placa primită în dar, pe care în mod ironic a aruncat-o în apa lacului din Parcul Tineretului. Dacă toți artiștii mari apar prin emisiuni de televiziune și se laudă cu numărul de abonați și pun placheta la loc de cinste, Abi face totul exact pe dos, că doar titlul de copil teribilist nu se capătă oricum.

Recent, Abi a a făcut câteva postări lăsând să se înțeleagă că “Regii României” pun ceva la cale. Seara, într-o întâlnire de taină,  buzoianul a discutat ‘la secret’ cu regele manelelor, Florin Salam, în mașina acestuia. A lăsat și o poză cu acesta pe Instagram ca noi să înțelegem ce vrem. 

Se pare că în curând, puștiul fenomen va face un featuring cu alt artist aflat în grațiile tinerei generații, Dorian.

Susținut de tatăl său, un om foarte controversat în Buzău,  Abi a intrat în gura lumii cu cele mai grele cuvinte la adresa tuturor. A intrat în disensiuni cu Selly, alt personaj iconic al tinerei generații, dar și cu Alex Velea cu care și în prezent este în răfuială online și căruia îi dedică cel mai nou video. Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent a fost resuscitat de cel din urmă, după ce a postat replica pentru rivalul său, numită ”CÂINELE MEU”, în urma diss-ului, ”Sifon afon”, făcut acum patru luni de Velea. Deși venită târziu, reacția tânărului din Buzău a urcat rapid în trending pe Youtube, unde ocupă azi locul 6, detronându-l astfel pe Velea la lansare, care, până la apariția melodiei, păzea locul fruntaș, cu piesa ”Arde-mă, Baby”, alături de Jador. Abi nu mai era de găsit după dedicația făcută de Velea, toți așteptând o replică din partea sa. Nu se știe dacă a fost întârziere la mijloc ori suspans, pentru a fi o mai mare surpriză, dat fiind că nimeni nu se mai aștepta să apară ceva acum. Cert este că a revenit în forță, după cum se poate observa din tendințele de pe Youtube.

#ajutacuabi, noul hashtag la modă

Profitând de notorietatea sa, Abi vrea mai nou să schimbe tot. Să ajute. Acesta vrea să își folosească pe bune influența din social media și să facă bine. #ajutacuabi e noul hashtag la modă. Toți banii încasați din YouTube să fie donați bătrânilor, asta vrea buzoianul, care pare că întoarce puțin foaia. În toate story-urile pe care le încarcă pe pagina sa, el vorbește despre bătrânii care au nevoie de ajutorul nostru. Momentul de declic a fost când a comandat mâncare și aceasta i-a fost livrată de un bătrânel căruia îi tremurau mâinile.  Când ai trebuie să împarți, e noua logică pe care se bazează buzoianul. 

Abi Talent zice că în timpurile astea oricine poate să cânte, dar diferența o face atitudinea. În toamna împlinește 20 de ani și ca să se distreze face muzică. Când se plictisește scoate niște versuri și apare hitul. Când o să fie mare se vede la casa lui, îmbrăcat în costume de mii de euro, numărând teancuri de bani. La cum îi merge în prezent nu ar părea că nu are dreptate.  Alberto, pe numele lui real, este unul dintre cele mai influente personaje din online-ul românesc, drept dovadă stând sutele de mii de aprecieri primite din partea fanilor la pozele sale. De altfel, una dintre imaginile postate de el a depășit recordul de aprecieri pe Instagram în România. Aspirant la o viață de artist, la aproape 20 de ani și 8 clase, simte că are ”creier de 14 facultăți”. Oricum ar fi, familia lui este mândră de succesul său și din declarațiile lui, ei l-ar încuraja să continue acest stil de muzică, deși este destul de vulgar.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu