Actualitate

O familie din Râmnicu Sărat a ajuns la spital în urma unui accident rutier. Mașina în care se aflau râmnicenii s-a oprit într-un pom

Un tânăr de 22 de ani și părinții săi au ajuns luni seară la spital. Cei 3 se aflau într-o mașină condusă de tânărul de 22 de ani. La un moment dat, pe DN 22, în afara localității Boldu,  nu se știe în ce împrejurări, tânărul a pierdut controlul volanului, mațina a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un copac de pe margine.

“Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Brăila către Râmnicu Sărat, un șofer de 22 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi pierdut controlul direcției a ieșit în afara părții carosabile și ar fi lovit un copac marginal. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a celor doi pasageri din autovehicul, un bărbat de 64 de ani și o femeie de 58 de ani, ambii râmniceni, toți fiind preluati de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările”, transmite IPJ Buzău.

Traficul rutier nu a fost afectat. Din primele date, se pare că șoseaua nu era acoperită cu polei în momentul în care s-a produs accidentul. Ancheta demarată de polițiști va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și în ce condiții mașina condusă de tânăr a ieșit de pe șosea.