Alertă Coronavirus Buzău Șansa de Ramnicu Sărat

O FAMILIE ÎNTREAGĂ DIN RM.SĂRAT INFECTATĂ CU CORONAVIRUS. Care e sursa îmbolnăvirii acestor oameni

Buzăul înregistrează duminică 5 noi cazuri de COVID-19, ajungând la un total de 196 de îmbolnăviri și, din păcate, un deces al unui bărbat de 71 de ani, infectat cu noul virus în secția de Medicină Internă a Spitalului Județean, un pacient care suferea de cancer cu metastaze multiple.

Astfel, conform raportărilor DSP, pe lista bolnavilor cu COVID-19 a intrat duminică o tânără de 19 ani, însărcinată, cu domiciliul în Buzău, simptomatică. Ea a fost  transferată și internată la Maternitatea Bucur de la Spitalul V. Babeș, unde în data de 29 mai a fost testată și confirmată pozitiv.

De asemenea, o tânără de 30 de ani, cu domiciliul în Ilfov apare pe lista noilor îmbolnăviri de la Buzău. Ea s-a întors în urmă cu 14 zile din Austria și a intrat în izolare într-un apartament din Buzău. A prezentat simptome specifice și a fost internată în Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău până când a primit rezultatul testului care a ieșit pozitiv.

Din ultimele raportări ale autorităților reiese și că o familie întreagă din Rm.Sărat a fost infectată cu noul coronavirus, totul pornind din momentul în care o tânără însărcinată în luna a opta a fost consultată de un medic ginecolog din Spitalul Municipal Rm.Sărat, ulterior diagnosticat cu COVID-19.

După ce tânăra a fost depistată cu coronavirus au fost confirmați soțul ei de 32 de ani, cumnata femeii, (26 de ani) și socrii săi (o femeie de 57 de ani și un bărbat de 60 de ani)

Cu toții sunt simptomatici și au fost izolați în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Buzău, până la primirea rezultatelor.

Ulterior, au fost transportați la spitalul din Rm.Sărat.