Actualitate

Ofertă de angajare! Locuri de muncă în străinătate

Se caută români pentru munca în țările Europei, iar oferta postată, prin intermediul EURES, este una bogată. Mai exact, sunt scoase spre ocupare 188 de locuri de muncă în țări precum Austria, Belgia, Polonia, Germania și Danemarca.

Angajatorii străini sunt în căutare de muncitori calificați în meserii care de altfel sunt foarte greu de găsit și pe piața muncii din România, semn că există o criză a specialiștilor și în spațiul economic european. Iată lista completă a locurilor de muncă ofertate:

  • Austria – 72 locuri de muncă pentru: Șofer de autobuz/autocar; sudor TIG pentru construcție țevi; constructor țevi conform ISO; supraveghetor conducte industriale; sudor TIG/MAG pentru construcție și reparații rezervoare; mașinist, montator instalații, mecanic întreținere instalații; montator țevi de termoficare pentru construcții sudor autogen; constructor panouri de control; tehnician electrician (instalator); supraveghetor construcții și reparații rezervoare; supraveghetori instalații electrice; supraveghetori instalații mecanice;
  • Belgia – 41 locuri de muncă pentru: tehnician industrial automatizări; măcelar; Muncitori necalificaţi în agricultură;
  • Letonia – 30 locuri de muncă pentru: sudor;
  • Polonia – 20 locuri de muncă pentru: reprezentant vânzări; director vânzări; montator construcţii;
  • Germania – 13 locuri de muncă pentru: muncitor în producţie; tehnician service; mecatronişti;
  • Danemarca – 12 locuri de muncă pentru: operator utilaje-excavatorist; şef echipa; instalator/ montator de ţevi şi conducte; tehnician constructor.

Cei care vor să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă o pot face adresându-se Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.