Actualitate

(Video) Clienții falși de weekend, o categorie de care trebuie să te ferești. Val de reclamații la OPC

O nouă categorie de clienți atrage atenția inspectorilor de la Protecția Consumatorilor din Buzău! Este vorba despre cei care vor să fenteze patronii magazinelor de haine.

Cornelia Galer, comisar șef OPC Buzău, a povestit la Focus News, că în ultimii ani, s-a format o categorie de clienți, în special femei, care merg vinerea la cumpărături cu scopul de a-și achiziționa ținute pentru evenimentele din weekend, le poartă, iar lunea se întorc cu hainele spunând că nu sunt potrivite.

Tot acești clienți sunt și cei care solicită servicii scumpe în saloane de lux , cum ar fi un vopsit pe păr lung, plătesc, și după o săptămână cer returnarea banilor pe motiv că serviciile nu au fost prestate corespunzător.

Practic acești clienți fac parte din aceeași categorie cu românii care merg la restaurant cu pliculețele pline de impurități cu scopul de nu plăti comanda.

”Este un fenomen dezvoltat în special în anii pandemiei. Sunt persoane cu vârste cuprinse între 20 și 30 plus, în special doamne. Cred că și-au format acest profil tot din plecările în străinătate. Sunt practici întâlnite foarte în țările vestice. Este un mod de trai”, a spus Cornelia Galer, comisar șef OPC Buzău.

Până acum, Oficiul Județean pentru Protecția Consumatorului a primit 10 sesizări.

Etichete