Actualitate

Oferta de joburi a explodat în 2022 în industria HORECA. Ce locuri sunt disponibile la Buzău

Industria ospitalității pare că își revine odată ce au fost eliminate restricțiile COVID-19, astfel că, sectorul HoReCa este plasat pe locul 2, la nivel national, în topul sectoarelor cu cele mai multe oferte de angajare publicate pe eJobs.

Oferta de angajare e una explozivă, având în vedere că a început goana după locurile de muncă pentru perioada verii și  tinerii vor să câștige bani, dar și experiență în diverse restaurante și hoteluri.

Anunțul buzoian, de pildă, publică oferta de angajare a unui local cu  terase de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, zonă de promenadă preferată de buzoieni.

Dar nici centrul orașului nu se lasă mai prejos, un cunoscut hotel pune la bataie posturi de director economic, economist, manager restaurant, ospătar, bucătar șef, bucătar, recepționer, instalator, zugrav, tâmplar și portar.

În plus, pe site-urile de angajare și pe cel al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Buzău sunt postate zeci de anunțuri ale hotelurilor, restaurantelor și cafenelelor unde se caută angajați noi. 

Etichete