Actualitate

(P) 7 semne că aveți nevoie de o garderobă nouă

Din când în când, pur și simplu nu mai știți cu ce să vă mai îmbrăcați. Se întâmplă și celor mai bune și în ton cu tendințele dintre noi. Când ne ocupăm cu munca, familia și viața în general, stilul nostru este adesea ultimul lucru la care trebuie să ne gândim.

Odată cu acea promovare importantă la muncă sau poate cu un nou copil, dintr-o dată zilele se transformă în luni, iar lunile se transformă în ani. Timpul trece, dar garderoba rămâne aceeași. Apoi, într-o zi, ceva trebuie să se schimbe. Fie că e vorba de un eveniment important, pentru care nu aveți destule rochii de ocazie din care să alegeți, fie o întâlnire de afaceri înainte de care descoperiți că singura fustă office din dulapul dvs. nu vă mai încape, acesta e momentul în care o să vă pară rău că nu ați investit în garderoba dvs.

Deci, cum puteți evita acest lucru? Cum puteți să vă dați seama dacă aveți nevoie disperată de câteva rochii sau chiar o nouă garderobă? Am constatat că, dacă vă identificați cu aceste afirmații, atunci probabil că e nevoie să mergeți la cumpărături.

1. Nu vă amintiți ultima dată când ați fost la cumpărături

Ați fi șocat să aflați cât vă poate spune garderoba despre dvs. Ori de câte ori vă faceți curățenie în dulap, uitându-vă la garderoba dvs., vă puteți da seama exact când ați încetat să vă cumpărați singură haine. Vă puteți da seama când ați început „marea slujbă” sau câți ani are copilul dvs., fără să vă uitați la ei. Dacă nu vă amintiți ultima dată când ați achizitionat rochii de ocazie sau o altă piesă vestimentară nouă, atunci ar putea fi timpul pentru un upgrade.

2. Nu vă simțiți bine în hainele dvs.

Oamenii evoluează și când interiorul dvs. se schimbă, exteriorul se schimbă, de obicei, odată cu el. Dacă ați fost promovată la serviciu, dar purtați încă hainele de pe când erați un intern, atunci probabil că nu vă simțiți bine în garderoba dvs. Să aveți grijă de aspectul dvs. exterior este la fel de important ca toată munca pe care ați depus-o pentru a vă schimba jobul. Îmbrăcați-vă pentru rolul actual sau, chiar mai bine, îmbrăcați-vă pentru următorul rol pe care v-ar plăcea să-l jucați în viață.

3. Momentele în care „nu am nimic cu care să mă îmbrac” se întâmplă puțin prea des

Chiar și acele femei cu un dulap plin de haine și rochii de ocazie uimitoare au momente în care își spun „nu am nimic cu care să mă îmbrac”. Dar, dacă descoperiți că aveți aceste momente din ce în ce mai des, atunci aveți o problemă reală. Gândiți-vă la tot timpul și la energia pe care o irosiți frustrându-vă în fața dulapului, de fiecare dată când trebuie să vă îmbrăcați. În acele momente, cel mai bine ar fi să recunoașteți că ați fost înfrântă și să vă cumpărați o nouă garderobă. Merită total investiția.

4. E o provocare să găsiți hainele care se potrivesc din dulapul dvs.

O altă problemă obișnuită cu care se confruntă femeile este aceea de a nu purta hainele care li se potrivesc! Oricine poate avea câteva kilograme în plus, dar nu există niciun motiv să vă pedepsiți singură prin a vă îmbrăca în haine care nu se potrivesc SAU chiar mai rău purtând acea ținută care se potrivește, din nou și din nou. Îmbrăcați-vă pentru corpul pe care îl aveți și dacă slăbiți, cumpărați-vă haine noi ca recompensă pentru munca grea pe care ați depus-o sau vizitați un croitor.

5. Garderoba dvs. se focusează pe cantitate versus calitate

Înțelegem tentația de a fi aspirat în capcana „fast fashion”. Multe femei de vârstă mijlocie au dulapuri care se revarsă cu achiziții rapide de modă din ultimii 5 ani. Probabil că majoritatea acestor piese ne sunt complet nepotrivite. Este timpul să investim în calitate peste cantitate. Deci, dacă observați că în garderoba dvs. lipsește calitatea, atunci ar putea fi timpul pentru o actualizare.

6. Este o corvoadă zilnică să vă îmbrăcați

Vă este teamă să vă îmbrăcați? Dacă da, ne pare rău, pentru că moda ar trebui să fie distractivă! Ar trebui să vă placă să vă îmbrăcați dimineața, deoarece moda poate fi foarte benefică pentru încrederea în sine. Când arătați grozav, vă simțiți minunat. Așadar, dacă vă simțiți prost când probați acele rochii de ocazie din dulap, atunci permiteți-vă să faceți o schimbare și să vă cumpărați niște piese care vă fac să vă simțiți entuziasmată de fiecare dată când aveți un eveniment special.

7. Oamenii fac comentarii despre hainele dvs. – și nu sunt complimente

Nimeni nu își propune să fie rău făcând comentarii despre îmbrăcămintea dvs., dar se întâmplă. Aceste mici „glume” sunt, de obicei, doar indicii utile pentru a vă face să arătați mai bine în oglindă. Citiți printre rânduri și încercați să nu o luați personal, deoarece prietenii dvs. încearcă pur și simplu să vă ajute să faceți exteriorul să se potrivească cu interiorul dvs. minunat.