Actualitate

Pachete salariale motivante în turism și construcții. Vezi în ce oferte se bat angajatorii

Dacă tocmai ai ales să-ți cauți un alt loc de muncă sau simți că cel vechi nu te mai reprezintă, iată că angajatorii lansează pe piață o lungă serie de posturi vacante.

Cum angajatorii din sectoarele cu activitate specifică verii își măresc echipele, găsim la Buzău locuri de muncă disponibile pentru ospătar, lucrător hotelier, ajutor de bucătar, femeie de serviciu sau cameristă. Însă, în Horeca oferta este variată, mai ales în localitățile cu potențial turistic din județ. De exemplu, cele mai căutate job-uri pentru tineri sunt reprezentate de barista și barman.

Locuri de muncă găsim și în vânzări și construcții, acolo unde sunt vacante posturi pentru sudor, frezor, strungar universal și lucrător comercial. Un job cel puțin tentant este pentru lucrător întreţinere clădiri, lucrător care poate primi undeva între 500 – 700 euro net lunar.

De asemenea, și industria auto are nevoie de forță de muncă. Service-urile private caută mecanic auto, recepționer service, electrician auto și mecanic auto. În plus, și șoferii sunt la mare căutare. Mai multe detalii în Anunțul Buzoian.

Nici persoanele cu studii superioare nu rămân fără posibilitatea alegerii unui nou loc de muncă, fiind disponibile oferte pentru ingineri, economiști și manageri financiari. Vezi oferta AICI.