Divertisment Tineri pentru România

PĂRINȚII ANDREI GOGAN FAC ORICE PENTRU SUCCESUL BUZOIENCEI. 5 milioane de urmăritori pe TIK TOK

Din ce în ce mai des, părinții celei mai iubite voci pentru copii din România sunt incluși în vlogurile Andrei și în jocuri pe Tik Tok. Dana și Florin Gogan sunt deja personaje cu state vechi și cei peste 954.000 de abonați la canalul oficial de YouTube și 5 milioane pe TIK TOK nu ratează nici o postare cu ei. Până și bunica artistei are un vlog special dedicat și este și pe Tik Tok.

Părinți moderni, în ton cu vremurile în care adolescenții sunt în top cu tehnologia.  Asta demonstrează Dana și Florin Gogan. Mama artistei are episodul său dedicat cu peste 380.000 de vizualizări. Timp de 24 de ore aceasta a răspuns afirmativ oricărei provocări venite din partea Andrei Gogan. Buzoianca și-a dus părinții în America, dar de acolo au venit și cele mai urmărite episoade ale sale. Dansând pe stradă, probând pălării, fâcând shopping sau bălăcindu-se în ocean, mămica nu s-a dat la o parte de la nimic.  Așadar, succesul fetei e întreținut și de sprijinul necondiționat al familiei.

Mama Andrei e un personaj des întâlnit în vlogurile buzoiencei

Cel mai nou vlog a fost o provocare însă pentru tatăl artistei. Andra Gogan a intrat în concurs viteză cu tatăl său, la mâncat pepene. De sezon, competiția celebrei buzoience cu tatăl său s-a lăsat cu amuzament, dar și cu comentarii din partea urmăritorilor săi, căci buzoianca s-a exprimat în engleză cu mici greșeli gramaticale  și de pronunție.

Andra Gogan e un copil mare. A crescut, are 22 de ani, dar rămâne foarte atașată de părinții săi, care sunt de la 3 ani alături de ea, în visul de a cânta și de a dansa.  De la mama sa a învățat că trebuie să fie perseverentă, că pentru a-și atinge visul trebuie să nu renunțe. De la tatăl său, spune buzoianca, a învățat că orice e posibil dacă îți dorești îndeajuns de tare.

Cine-i Andra Gogan?

Andra Gogan s-a născut la 17 aprilie 1998, la Buzău. Este actriță, cântăreață și vlogger de succes. Vocea sa este unică, premiată și adorată de copii și adolescenți. A intrat în Cartea Recordurilor cu fratele sau, Răzvan Gogan, pentru “Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și 20 minute – 55 melodii) și “Cele mai multe CD-uri lansate de un copil ” (16 albume). Recordul a fost confirmat pe 15 septembrie 2009. Cântă de la vârsta de 3 ani, iar numele său este scris de doua ori în Cartea Recordurilor. Printre proiectele la care a luat parte se numără producția Disney “Doctorița Plușica” si “Sofia Întâi” la care a dublat în limba română.