Actualitate

Pe aici nu se trece! Trafic rutier blocat ore bune la Vernești

O serie de restricții vor fi în vigoare mâine, la orele prânzului, la Vernești. Nici trenul Buzău-Nehoiașu nu va mai circula și nici șoferii care vor să traverseze calea ferată, la Vernești, spre Mănăstirea Ciolanu, nu vor mai avea voie. De la ora 11:00 și până la 13:00, se vor efectua o serie de lucrări la nivelul căii ferate, motiv pentru care vor fi impuse restricții pentru șoferi.

“În urma adresei transmise de Regionala Căi Ferate Galaţi – Secţia L3 Buzău, cu privire la faptul că mâine, 22 septembrie a.c., în intervalul 11.00-13.00, se efectuează lucrări de mentenanţă a căii ferate pe linia 501 501, Buzău Nord – Nehoiaşu, la km CF 12+810, în zona intersecţiei cu DJ 100H (Verneşti), Serviciul Rutiere atenţionează şoferii că, în intervalul orar menţionat, traficul feroviar şi rutier va fi blocat în zona de intervenţie”, anunță IPJ Buzău.

În timpul în care se va lucra la calea ferată, șoferii care vor să traverseze  linia pentru a ajunge pe drumul spre Ciolanu vor avea interzis. În schimb, vor avea la dispoziţie ruta ocolitoare: Cândeşti – Nişcov – Verneşti – Zoreşti – Merei (DN10  – DC50 – DJ 100 H – DJ 205 – DJ 203 G –DN1B).

Etichete