Actualitate POLITICĂ

Pierdere pe scena politică locală. S-a stins un fost primar cu experiență

Pierdere pentru politica buzoiană. Valeriu Vișoiu, unul dintre politicienii cu experiență din județ, s-a stins din viață la 68 de ani, din cauza unor probleme de sănătate mai vechi.

Valeriu Vișoiu era președintele organizației PNL Săhăteni. Se ocupa de bunul mers al organizației de circa doi ani de zile, după ce o lungă perioadă a fost primar al comunei Săhăteni. Mai exact, Vișoiu a deținut 4 mandate de primar al comunei, începând din 2004. În 2020 partidul din care făcea parte, PSD, a aruncat în lupta electorală un alt candidat iar Valeriu Vișoiu s-a întors în PNL, formațiune politică din care a făcut parte ani întregi. A lucrat o perioadă la Biroul Parlamentar al liderului PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu. Pentru că era un politician cu experiență a primit și funcția de președinte al PNL Săhăteni.

“A fost un om cu care am avut o relație apropiată în perioada în care a fost primar, ne știam foarte bine, pentru noi e o pierdere pentru că era un politician cu experiență”, spune președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu.

Potrivit apropiaților, fostul primar și-ar fi pierdut viața în urma unui infarct. În urmă cu câțiva ani fusese operat pentru implant de stenturi.