Actualitate

Pieton, accidentat grav pe Șoseaua Nordului! Trafic blocat

Update: Bărbatul, rănit în urma accidentului produs în această dimineață pe Șoseaua Nordului, a decedat.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că un camion de mare tonaj condus pe direcția Focșani către Ploiești, de către un șofer arădean de 47 de ani, ar fi surprins și accidentat un pieton, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului”, informează IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Traficul se desfășoară normal.

Știrea inițială: Accident rutier grav pe Șoseaua Nordului. Un bărbat a traversat strada deși în zonă nu sunt locuri special amenajate pentru traversarea șoselei și a fost lovit de o mașină. Din primele date comunicate de Inspectoratul Județean de Poliție persoana se află în stare gravă și se intervine pentru acordarea primului ajutor.

În zonă, traficul este blocat.

”Trafic dirijat pe Șoseaua Nordului, pe tronsonul cuprins între intersecția cu DN10 și intersecția cu Calea Eroilor, accident rutier, pieton accidentat de autovehicul”, au comunicat reprezentanții IPJ Buzău.

Revenim cu detalii.