Actualitate

Povestea pacientului țintuit în scaun cu rotile a atins mii de suflete. Cum îl puteți ajuta

O lecție de supraviețuire! Așa a fost primită povestea lui Vasile Aldea, pacientul de la Spitalul Smeeni,  paralizat de brâu în jos, și care, în ciuda faptului că de 12 ani a fost plimbat în mai multe unități medicale nu a renunțat să viseze la o viață mai bună.

Imediat după publicarea reportajului pe sansanews.ro și pe Focus TV au început să curgă mesajele de încurajare pentru Vasile. În total, sute de oameni i-au transmis gânduri bune și multă sănătate , felicitându-l în același timp pentru puterea de a-și depăși condiția.

Sute de mesaje au fost adresate, atât pe pagina Sansa Buzoiană, cât și în grupurile de pe Facebook în care știrea a fost distribuită, colectivului Spitalului Smeeni, cei care l-au susținut în ultimii ani în tot ce a avut nevoie. 

Aproape 18.000 de oameni au vizualizat reportajul postat pe pagina e Facebook a postului nostru de televiziune, Focus TV, iar mai bine de o sută dintre ei au distribuit postarea.

Prin exemplul său, Vasile a convins că și atunci când crezi că viața te-a învins există o soluție pentru ca situația să fie întoarsă în favoarea ta. Iar mulți dintre cei care au înțeles această lecție nu au rămas indiferenți și au întrebat cum să-l ajute.

Cu ochii în lacrimi și cu o bucurie imensă care aprinde în sufletul lui speranța că visul lui de a-ți termina căsuța începută la Tisău, Vasile Aldea ne-a comunicat astăzi contul în care ar putea fi făcute donații de cei care vor să pună umărul la îndeplinirea visului.

De asemenea, ne-a transmis câteva fotografii de la căsuța pe care a început-o la Tisău. După cum se poate vedea și din imagini nevoile sunt mari, mai ales că spațiul trebuie adaptat unei persoane cu dizabilități care deși va locui singur va avea nevoie și de îngrijire la domiciliu, cel puțin de câteva ori pe săptămână.

Contul în care pot fi făcute donațiile:

  • Aldea Nicolae Vasile
  • Cod IBAN RO63 CECE C001 9464 0109 3011      
  • Cont deschis la C.E.C Bank
Etichete