Actualitate

PREMIERĂ DIGITALĂ LA MUZEUL JUDEȚEAN! Expoziția ”Surprinzătorul Dali”, vizitată cu ajutorul unui audio ghid

Experiență digitală unică la Muzeul Județean din municipiul Buzău. Pentru prima dată, vizitatorii vor avea la dispoziție un audio ghid care le va oferi toate informațiile necesare despre expoziția ”Surprinzătorul Dali”. Costul unui astfel de bilet este de 37 de lei.

Daniel Costache, directorul Muzeului Județean Buzău

Cu alte cuvinte, smartphonul va deveni astfel ghidul prin muzeu fără ca vizitatorii să fie nevoiți să intre în contact cu alte persoane sau să atingă alte dispozitive pentru a citi informațiile despre operele care se află pentru prima dată în Buzău. Conducerea Muzeului Județean a implementat acest sistem tocmai pentru ca o măsură pentru împiedicarea răspândirii noului coronavirus.

Alături de sistemul clasic, ”Unexpected Dali” mai poate fi vizitată și așa …

Publicată de Costache Daniel pe Luni, 21 septembrie 2020

Expoziția ”Surprinzătorul Dali” conține 150 de opere originale realizate de Salvador Dali.  Colecția Kesauri din Franța este formată din lucrări de litografie, ceramică și lucrări în bronz, argint, aur. Mai multe despre expoziția ”Surprinzătorul Dali” pot fi citite pe sansanews.ro.

Exponatele pot fi admirate începând cu 22 septembrie și până pe 28 februarie 2021.

Prețul unui bilet variază între o lei și 37 de lei. Iată categoriile de bilete valabile pentru expoziția ”Surprinzătorul Dali”.

  • Adult  – 25  de lei
  • Copii (7-17 ani), pensionari, studenți – 16 lei
  • Copii cu vârste între 7 și 17 ani (inclusiv), însoțiți de cel puțin 1 adult/ copii în grup școlar (se consideră grup un număr de cel puţin 10 copii) – 10 lei
  • Adult cu achiziționarea unui audio ghid – 37 de lei
  • Bilet cu audio ghid pentru copiii cu vârste între 7 și 17 ani, pensionari și studenți sub 26 de ani – 27 de lei
  • Bilet cu audio ghid pentru copii cu vârste între 7 şi 17 ani (inclusiv), însoţiţi de cel puţin 1 adult/ copii în grup şcolar (se consideră grup un număr de cel puţin 10 copii) – 20 de lei
  • Copii până la 6 ani – 0 lei
  • Profesor grup școlar – 0 lei