Actualitate Agricultura acum

PREMIERĂ LA STAȚIUNEA POMICOLĂ ISTRIȚA! Buzoienii sunt invitați să-și culeagă singuri fructele

Invitație în premieră făcută de reprezentanții Stațiunii de Cercetare Pomicolă Istrița. Buzoienii și toți cei care vor să mănânce fructe naturale și sănătoase sunt așteptați să și le culeagă singuri. În plus, pot mânca pe săturate, fără să plătească, iar bani vor da doar pe cantitatea pe care o vor lua acasă.

Stațiunea de Cercetare Pomicolă Istrița se bucură de o suprafață generoasă de livadă de prun și cum fructele sunt din belșug, anul acesta reprezentanții au lansat un program menit să încurajeze consumul de prune sănătoase. Print-o postare pe pagina de socializare, cei care doresc sunt invitați să-și facă o programare pentru ”cules de prune”, pentru consumul propriu.

Petrece timp cu prietenii, familia și copii în natură. Lansam proiectul “Sănătate și mișcare în aer liber…. la cules de prune. Programează o ieșire în aer liber printre prunii încărcați de rod și culege-ți propriile fructe”, au scris pe Facebook reprezentanții Stațiunii de Cercetare.

Cornel Baniță, reprezentant Stațiunea Pomicolă Istrița

Odată ajunși în livadă, oamenii pot sta cât doresc. Mănâncă pe săturate fără să plătească, iar la final vor lăsa bani doar pe fructele pe care le vor lua acasă. Cantitatea minimă pe care trebuie să o cumpere este de 5 kilograme.

”Cumperi cât culegi, dar minim 5 kg de prune /3 lei kg , să dai și prietenilor. Petrece o zi minunată în livada noastra de pruni. Va asteptam cu drag!”, mai scriu reprezentanții Stațiunii de Cercetare de la Istrița.

Cornel Baniță, reprezentant Stațiunea Pomicolă Istrița

Accesul în livadă se face pe bază de programare, la numărul de telefon: 0767.143.020. Invitația este lansată de joi, iar cei care doresc pot merge chiar astăzi la cules de fructe și inclusiv în weekend.