Actualitate

Premieră pe scena ”George Ciprian”! Invitație la o comedie, în regia buzoianului Vlad Trifaș. Imagini amuzante din timpul repetițiilor

O nouă premieră la Teatrul ”George Ciprian”! Astăzi, 3 iunie, Paula Chirilă și Bogdan Farcaș alături de Anca Dinicu și Cosmin Teodor Pană vor sărbători ”Aniversarea” celor 20 de ani de la căsătorie, pe scena teatrului buzoian. Cu alte cuvinte, actorii vă dau întâlnire, începând cu ora 18.00, într-o comedie care vă aduce în atenție micile nemulțumiri ce tulbură liniștea a două cupluri normale.

”Aniversarea este povestea unei zi speciale din viața unei familii normale, ziua în care echilibrul firesc al vieții este dat peste cap. Atunci când rutina se instalează și viața de cuplu se desfășoară într-un ritm monoton, micile dezacorduri dau prilej marilor drame de viață să iasă la suprafață, iar relațiile amenință să se destrame. Conflictele care se nasc într-o asemenea situație capătă proporții catastrofale, iar singura cale pentru rezolvarea acestora este reafirmarea iubirii”, informează reprezentanții Teatrului George Ciprian.

Textul îi aparține lui Cosmin Teodor Pană iar de regie  s-a ocupat buzoianul Vlad Trifaș.

Biletul la spectacol este de  35 de lei pentru un adult sau 20 lei pentru elevi și studenți.