POLITICĂ

PREȘEDINTELE CIOLACU A ZIS-O! Neagu și Toma, candidații PSD pentru locale! De ce nu vrea să strice

Știrea politică a momentului arată că PSD Buzău și-a definitivat echipa de candidați pentru alegerile locale de anul acesta. Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a anunțat că mizează pe același tandem Toma-Neagu, pentru administrația locală buzoiană.

Într-un interviu pentru DC News, șeful social-democraților buzoieni s-a declarat mulțumit de modul în care Constantin Toma și Petre Emanoil Neagu au condus municipiul reședință de județ, respectiv județul:

”Sunt mai mult decât mulțumit de cum a condus (.n.r. –Constantin Toma) orașul. Și buzoienii sunt la fel de mulțumiți. Nu sunt adeptul schimbării echipei câștigătoare mai ales când are performanță. Dacă primarul Constantin Toma lucrează atât de bine, la fel și Petre Emanoil Neagu la Consiliul Județean, de ce să stric eu lucrurile?!”

Este, de altfel, prima declarație de susținere a lui Marcel Ciolacu, președinte al organizației județene PSD Buzău, în perspectiva alegerilor locale. Candidatura lui Constantin Toma din partea PSD pentru un nou mandat a mai fost discutată public și, chiar dacă nu a existat o declarație a conducerii PSD Buzău, acesta a fost cam singurul scenariu de lucru. De observat însă că că declarația lui Marcel Ciolacu confirmă poziția PSD față de un nou mandat al lui Petre Emanoil Neagu, în fruntea administrației județene. Este un semnal politic clar care pune capăt oricăror speculații care s-au născut în ultimul an din ezitările pe care le-au avut atât partidul, cât și Neagu, în a asuma intrarea în bătălia pentru următorii patru ani.