Actualitate

Președintele Iohannis este așteptat, marți, la Buzău

UPDATE: În această după-amiază a venit și confirmarea oficială a vizitei lui Klaus Iohannis. Administrația Prezidențială a anunțat agenda președintelui, care este așteptat la Școala nr. 11 Buzău la ora 12.00.

În afara ministrului Educației, Sorin Câmpeanu, alături de președinte se vor mai afla miniștrii Dezvoltării și Mediului, respectiv Cseke Atilla și Tanczos Barna, precum și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Știrea inițială: Președintele României, Klaus Iohannis, va ajunge marți, 7 iunie, la Buzău. Vizita șefului statului nu a fost încă anunțată oficial și nu se regăsește, deocamdată, în programul anunțat de Administrația Prezidențială. Totuși, surse apropiate confirmă că președintele Iohannis va ajunge la Buzău, unde va fi însoțit de ministrul Educației, Sorin Câmpeanu.

Vizita înalților oficiali de la București se va concentra pe un tur al Școlii nr. 11 din municipiul Buzău. Aceasta nu este doar cea mai mare școală gimnazială din oraș, ci este prima unitate de învățământ din România 100% eco.

”Școala circulară” presupune utilizarea resurselor naturale și reducerea pierderilor și a costurilor. Șansa News a scris despre acest proiect încă de anul trecut. Detalii despre proiectul unic la nivel național, ce va fi vizitat mâine de șeful statului și de ministrul Educației, găsiți aici.