Actualitate

Prima etapă din cadrul concursului pentru șefia CJAS Buzău s-a încheiat. Câți candidați sunt pentru postul de director

Conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Buzău, printre cele mai râvnite din Regiune. Trei persoane și-au depus dosarul pentru a participa la concursul pentru postul de director al CJAS Buzău. La celelalte instituții similare din Regiune, sunt câte doi candidați sau câte unul singur.

Concursul organizat în primăvară de Casa Națională de Asigurări de Sănătate s-a încheiat cu un eșec total. Candidații care vizau posturile de directori ai caselor județene de asigurări de sănătate au obținut rezultate de-a dreptul rușinoase. Motiv pentru care, recent, concursul s-a reluat. S-a încheiat prima etapă, și anume cea de selecție a dosarelor. La Buzău au fost depuse 3 dosare, însă doar două au fost acceptate. Un candidat a fost respins întrucât nu îndeplinea una dintre condițiile esențiale, și anume vechime într-o funcție de conducere.

Astfel, cei doi candidați care au trecut de primul hop vor susține proba scrisă a concursului pentru funcția de director al CJAS Buzău săptămâna viitoare, pe data de 16 iunie.

La concursul de luna trecută, unul dintre cei 3 candidați pentru postul de director al instituției buzoiene, nu s-a prezentat la proba scrisă. Ceilalți 2 au obținut rezultate mult prea mici pentru a promova: 36,4 puncte, respectiv 22,9.