Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

PRIMARUL RÂMNICULUI, SORIN CÎRJAN: ”Votul de azi să meargă către aceia care pot face ceva pentru comunitățile lor”(VIDEO)

Primarul orașului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, îi îndeamnă pe râmniceni, și pe români în general, să iasă la urne iar votul lor să se îndrepte către cei care cred că pot face ceva pentru comunitățile lor.  Pe de altă parte, Cîrjan spune că viitorii parlamentari trebuie să fie, în primul rând, buni români și, odată aleși în funcții, să-și concentreze toate eforturile pentru a se ține de promisiunile pe care le-au făcut în campania electorală:

”Am votat cu gândul de a ne întoarce la normalitate. Sper ca azi românii sa fie inspirați și să-și dorească să ne întoarcem la valori precum familia, patriotismul, credința. Avem nevoie de oameni care să fie, în primul rând, patrioți. (..) Avem nevoie de lideri care să ne unească, nu să ne dezbine. Ii rog pe români să meargă să-și exercite acest drept democratic, de a vota, să se gândeasca la localitatea lor, la județul lor, la țara lor, iar votul să meargă către aceia care pot face ceva pentru comunitățile pe care le reprezintă. Calitatea de bun român trebuie să primeze la viitorii parlamentari.”