Alertă Coronavirus Buzău

PRIMUL BUZOIAN CARE A MURIT DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, FĂRĂ A AVEA ȘI ALTE BOLI. Buzăul înregistrează, marți, alte 2 decese

Buzăul înregistrează primul deces al unui bolnav infectat cu coronavirus, care nu suferea de nici o afecțiune cronică. Județul a ajuns la 21 de decese în rândul bolnavilor de COVID-19, însă acesta este primul al unui pacient care nu suferea de nici o boală, iar coronavirusul l-a ucis.                                           

Este vorba despre o femeie de 71 de ani care a fost internată în Spitalul Județean de Urgență Buzău. Nu suferea de nici o boală și era fără istoric de internare în cel mai mare spital al Buzăului. Femeia a contractat virusul, a ajuns la Spitalul Județean cu semne de boală iar medicii nu au mai putut, în final, să o salveze.

Alte două decese sunt raportate la această oră de autorități în rândul bolnavilor de coronavirus. Este vorba despre doi bărbați de 74 și 82 de ani, care erau internați în Spitalul Județean Buzău. Aveau însă numeroase afecțiuni iar din cauza infecției cu coronavirus starea li s-a agravat și au murit.

Între timp, în ultimele 24 de ore, Direcția de Sănătate Publică Buzău a raportat 8 noi îmbolnăviri cu coronavirus. Este vorba despre pacienți cu vârste între 20 și 76 de ani, care au fost internați în Spitalul Județean și în Spitalul Municipal din Rm.Sărat.