Actualitate Alertă Coronavirus Buzău

PRIMUL DECES ÎNREGISTRAT ÎN RÂNDUL BĂTRÂNILOR DIN CĂMINUL DE LA BREAZA. O femeie de 93 de ani și-a pierdut viața

Mai puține teste, mai puține cazuri noi de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore, față de zilele precedente. Conform Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au fost confirmate 30 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2. Din totalul celor 30 de pacienți, 7 au fost diagnosticați în laboratoare private de analize iar 3 au fost testați în unități sanitare din alte județe. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 23 și 83 de ani. De menționat că la Buzău, în ultimele 24 de ore, au fost efectuate mai puține teste pentru coronavirus, respectiv 94.

Numărul total al buzoienilor depistați cu infecție cu SARS-CoV-2 a ajuns la 7891. Dintre aceștia, 6786 s-au vindecat însă 206 și-au pierdut viața. Numai în ultimele 24 de ore au fost înregistrate două noi decese. Printre pacienții care și-au pierdut viața se află și o bătrână din căminul de la Breaza, acesta fiind primul deces în rândul beneficiarilor din acest cămin.

-DECES NR. 205: pacient în vârstă de 76 de ani simptomatic, se prezintă la camera de gardă a Spitalului Râmnicu Sărat. Este testat și confirmat cu SARS CoV-2 și internat pentru tratament specific. Evoluția clinică este nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate grad II, adenocarcenom de prostată, neoplasm de colon operat. 

-DECES NR. 206: pacientă instituționalizată în vârstă de 93 de ani este testată conform metodologiei și confirmată cu SARS CoV-2. Este internată la Spitalul Râmnicu Sărat cu evoluție clinică nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: insuficiență cardiacă cronică decompensată, fibrilație atrială cronică, ateroscleroză cerebrală.

Etichete