Actualitate

(UPDATE) Profesor care preda la școala din Merei, reținut pentru agresiune sexuală. Ar fi sărutat o copilă chiar în clasă

UPDATE: Magistrații au decis ca profesorul acuzat de agresiune sexuală să fie plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Șoc în comunitatea din  Merei. Un profesor care preda la școala din comună a fost reținut după ce ar fi sărutat pe gură o copilă de 12 ani, din clasa la care preda. Conducerea școlii a alertat Poliția, care  l-a reținut pe cadru didactic, acesta fiind la ora postării acestei știri în instanță, unde magistrații vor decide dacă va fi sau nu arestat.

Totul s-ar fi întâmplat pe 18 iunie, la finalul orei pe care profesorul respectiv o avea la o clasă de-a șasea. La finalul cursurilor, elevii și-ar fi luat la revedere de la profesor și ar fi ieșit din clasă rând pe rând. Ultima ar fi rămas o fetiță de 12 ani în fața căreia profesorul ar fi închis ușa clasei, după care ar fi sărutat-o pe gură.

Fata s-a speriat și a reușit să fugă.

Incidentul a fost sesizat Poliției de către conducerea școlii din Merei. Profesorul a fost reținut  iar la ora postării acestei știri se află în fața magistraților de la Judecătoria Buzău, care vor decide dacă va fi sau nu arestat.

Profesorul are 54 de ani iar la școala din Merei ar fi de circa 3 ani, el făcând naveta de la Buzău.

El este acuzat pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală.