Actualitate

Profesorii din Buzău ies din nou în stradă. Când sunt anunțate proteste

Este a doua săptămână de grevă în școlile din România, și, după câteva zile de pauză, dascălii din Buzău au anunțat că vor ieși din nou în stradă. Un al treilea miting în fața Prefecturii Buzău va fi organizat miercuri.

Profesorii nu renunță la greva generală astfel că de mâine vor fi reluate protestele în stradă. De această dată, dascălii din Buzău vor pleca la București pentru  participa la un miting de amploare. În total, 300 de cadre didactice vor pleca de dimineață cu autocarele spre Capitală.

Miercuri, sute de profesori vor protesta, pentru a treia oară, în fața Prefecturii, potrivit anunțului făcut, printr-un comunicat de presă, de Sindicatul Învățământului Preuniversitar ”Prof. I. Neacșu” Buzău, organizație reprezentativă a salariaților din învățământul buzoian.

Autorul știrilor

Marilena Dinu

3 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Sa fim serioși nici acum 30 de ani profesorii nu erau plătiți la adevărata lor valoare ,dar nu mai intra nimeni în grevă.Nu va gândiți la viitorul copiilor.Ce o să se aleagă de aceasta generație.Daca și noi ceilalți angajați fie că lucrăm la stat sau la privat am intra in grevă unde s-ar ajunge?

  • Nu se gandesc ca părinții nu au cu cine lasa copii ca sa meargă la serviciu,nu se gandesc ca copii pierd atata.si noi muncim si nu suntem platiti atat cat am merita si totusi nu mai iesim in strada sa facem atata balamuc.dar dupa atata tam-tam sa nu iasa părinții in strada ca riscă să își piardă serviciul din cauza voastră,ca nu au cu cine lasa copii si sunt nevoiți să stea cu ei acasa.

  • Si nu mai zic ca de sărbători,la serbarea de sfârșit de an va uitati lung daca au adus părinții cadouri.au ajuns ingrijitoarele de la grădiniță sa astepte cadouri mai ceva ca educatoarele.sa mai pupati cadouri!