Actualitate POLITICĂ

Romașcanu, ales în unanimitate șeful PSD Buzău. La ședință au participat aproape toți miniștrii

Senatorul Lucian Romașcanu a fost ales, vineri, în unanimitate președinte al Organizației Județene a PSD Buzău. Dincolo de operațiunea de vot care nu a adus nicio surpriză, evenimentul vineri de la Sala Mare a Consiliului Județean a vrut să scoată în evidență faptul că Marcel Ciolacu controlează foarte bine partidul în acest moment. Și asta pentru că la Conferința Județeană de Alegeri a fost prezentă aproape jumătate din Guvernul României. Detalii aici.

Din punct de vedere tehnic, alegerile au adus următoare arhitectură a PSD Buzău: președinte Lucian Romașcanu, prin-vicepreședinții – primarul municipiului Buzău, Constantin Toma și președintele CJ, Petre Emanoil Neagu, secretar executiv-deputatul Romeo Lungu, trezorierul-deputatul Laurențiu Țepeluș.

Echipa lui Romașcanu a fost completată de Biroul Permanent Județean, echipa de vicepreședinți precum și toate celelalte funcții de conducere de la vârful filialei județene PSD-iste.

”Mulțumesc pentru votul dat astăzi. Este un vot pentru mine dar este un vot pentru întreaga echipa care și-a propus ca în 2024 să câștige toate cele patru runde de alegeri”, a spus Lucian Romașcanu în cadrul conferinței de presă susținută după alegeri.

Revenim cu declarații și detalii.