Actualitate

Proiectul pentru sediul Judecătoriei Buzău, repus pe tapet. Buzoienii, așteptați cu sugestii

Proiectul construirii de la zero a unui sediu pentru Judecătoria Buzău revine în prim plan. A fost pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre care vizează aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu în vederea construirii sediului Judecătoriei Buzău. Imobilul ar urma să fie ridicat pe un teren în suprafață de 4 000 mp, aflat pe Bulevardul Gării, pe locul fostei maternități. Proiectul va fi realizat prin Programul Național de Construcții de Interes Public și Social, derulat prin Compania Națională de Investiții.

Buzoienii care au propuneri legate de acest proiect le pot înainta Primăriei Buzău până în data de 17 noiembrie. Proiectul poate fi consultat AICI.

“Astăzi, 28.10.2022, Primăria Municipiului Buzău anunță deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a următorului act normativ: PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 239/28.10.2022 pentru aprobarea PLANULUI URBANISTIC DE DETALIU “CONSTRUIRE SEDIU JUDECĂTORIA BUZĂU”, în municipiul Buzău, B-dul GĂRII, nr. 8.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 17.11.2022, ora 12:00:   

-ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: ghiseu.unic@primariabuzau.ro;

-prin poştă, pe adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău;

-la sediul instituţiei, la Registratură, la adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău”, anunță Primăria Buzău.

Ridicarea unui sediu nou pentru Judecătoria Buzău este mai mult decât necesară. Din anul 2015, Judecătoria Buzău își desfășoară activitatea într-un spațiu din incinta unui mall din nordul orașului.  

Detalii și AICI.