Actualitate

Școlile și grădinițele din Buzău, la un pas de on-line. DSP: ”Vedem rata de infectare și azi și, apoi, am putea propune CJSU închidea școlilor”

Toate școlile și grădinițele din municipiul Buzău ar putea trece în on-line. Măsura s-ar putea aplica și în alte localități cu rate de îmbolnăvire cu coronavirus ridicate.

Direcția de Sănătate Publică Buzău analizează această variantă și ia în calcul un plan de măsuri pe care să-l propună Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Planul de măsuri prevedere trecerea școlilor și grădinițelor în online în municipiul Buzău, dar și în comunele cu o incidență foarte mare a cazurilor de Covid.

” Noi așa ne-am dori să propunem trecerea școlilor în online, dar încă nu am luat o atitudine foarte precisă în acest sens. Vedem exact după ce avem rata de infectare, vom  face după aceea un plan de măsuri pe care să-l înaintăm CJSU. Se ia în calcul această problemă, a trecerii tuturor școlilor în online”, a declarat pentru șansanews.ro, medicul epidemiolog Carmen Scîntei de la DSP Buzău.