Divertisment

Se votează hitul lunii iunie, la FOCUS FM!

Piesele aflate în difuzare în luna iunie la radio Focus Fm se pot vota începând de astăzi pe pagina focusfm.ro. Zece noutăți sunt deja în prim-plan alături de multe alte surprize pregătite pentru începutul verii.

A venit în sfârșit vara! Căldură mare, distracție mare, cu Focus Fm Regional. S-a dat startul sezonului estival. De luni până vineri, programele Focus fac cea mai bună atmosferă. În weekend, cel mai tare post de radio din regiune pune în undă muzică grecească bună, care să aducă mai aproape pentru fiecare atmosfera de tavernă de pe plajele cu nisip alb și apă albastră. Fiecare casă, terasă şi tavernă trebuie să răsune pe acorduri greceşti şi să simtă ritmurile faimoşilor cântăreţi de origine greacă.

În premieră, cele mai noi hituri sunt de luna aceasta aduse de Codruța Filip, Roxana Chiriță, Elena Gheorghe sau Georgiana Pop la radio Focus Fm.

Vara se petrece cu Focus FM, de luni până duminică, pentru că în undă e distracția adevărată. Radio Focus FM Regional se recepționează pe 93.8 fm la Buzău, 104.7 fm la Rm. Sărat, 97.0 fm la Vrancea, Brăila, Galaţi, 92.9 fm în Ialomița şi live pe focusfm.ro.

Iată piesele pe care le puteți vota AICI.