POLITICĂ

Șefă nouă la Tineretul Liberal, la Municipiu. E profesoară la cel mai titrat colegiu

Au avut loc alegeri interne în Organizația municipală de Tineret a liberalilor buzoieni. Sâmbătă, membrii acestei structuri și-au desemnat, prin vot, conducerea. Funcția de președinte i-a revenit Andreei Petroșel, a cărei alegere a fost salutată de conducerea PNL Buzău.

”Andreea este doctor în Psihologie și Științele Educației, absolventa a două facultăti și profesor la Colegiul Național “B.P Hasdeu”.Suntem mândri că un om valoros pentru comunitatea buzoiană a decis să se implice în politică și să își dăruiască timpul pentru tinerii liberali. Mult succes, Andreea! ” a scris, pe Facebook, președintele PNL Buzăul, deputatul Gabriel Avrămescu.

Andreea Petroșel preia funcția de la Cosmin Leonte care a condus organizația de tineret municipală, ca interimar. Anunțul privind desfășurarea scrutinului intern arată că s-au completat și celelalte posturi de conducere:

”Într-o sală plină de tineri entuziaști și cu idei noi, alături de președintele organizației municipale PNL Buzău – senatorul Vlad Pufu, prefectul județului Buzău – Daniel Ticlea, și membrul BEX TNL România Ovidiu Anghel, invitați care au împărtășit din experiențele lor politice, tinerii liberali s-au întrunit în Comitetul de Coordonare Local, în cadrul căruia a fost ales ca președinte Andreea Elena Petroșel… Noul birou este format din următoarele persoane:

• prim-vicepreședinte – Cosmin Leonte

• prim-vicepreședinte – Adrian Stemate

•secretar general – Ștefania Van

•secretar general adjunct – Ciprian Gabriel Nicolae

•secretar general adjunct – Oana-Roxana Panait

• vicepreședinți – Sacuiu Georgiana, Matei Elena, Caia Denisa, Pascu Ana Maria, Dascalu Dora, Istrate Gheorghe Cătălin, Bulibasa Cristian

• membri – Dragomir Silviu, Chiriac Marius, Ivanel Robert Ionut, Pirleci Sorin, Dragomir Mihaela, Simion Andreea-Elena, Burlacu Constantin-Bogdan, Dobre Bogdan, Tinei Andreea-Melania, Carpen Elena, Ichim Georgiana-Emanuela.

Împreună, ne propunem să continuăm acțiunile sociale, civice și politice pentru dezvoltarea comunității locale. Împreună, vom deveni mai vocali, mai activi, mai puternici! ” scrie pe pagina de Facebook a TNL Buzău.

la rândul său, noul președinte al TNL Municipiu a transmis:

”Mă simt onorată pentru încrederea ce mi-a fost acordată, dar sunt în același timp conștientă de marea responsabbilitate implicată de această nouă funcție. Urmează să desfășurăm noi proiecte pentru tinerii din comunitate, continuînd , de asemenea, acțiunile valoroase începute anul trecut. Îl felicit pe Cosmin Leonte pentru activitatea sa ca președinte interimar! Vom continua împreună demersurile în sărijinul tinerilor din Municipiul Buzău.”