Actualitate POLITICĂ

Senatorul Vlad Pufu, ales președinte al comisiei de cultură și media a Senatului României

Astăzi a început o nouă sesiune parlamentară, care pentru unii dintre aleși vine și cu responsabilități noi. În prima zi în care s-au întâlnit după vacanță, senatorii au ales ca un buzoian să fie președinte al comisiei pentru cultură și media din Senatul României. Este vorba despre senatorul Vlad Pufu, care va ocupa această funcție, după ce anterior a fost doar membru al comisiei.

”Astăzi a început o nouă sesiune parlamentară, iar colegii senatori m-au ales în funcția de președinte al comisiei pentru cultură și media din Senatul României. Le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată! Mulțumesc, de asemenea, Filialei PNL Buzău pentru susținere, precum și conducerii Partidului Național Liberal”, a scris  pe Facebook senatorul Vlad Pufu.

Acesta mai spune că vor urma noi proiecte pentru cultură, iar o prioritate a comisiei pe care o conduce va fi noua lege a audiovizualului.

”Vă asigur că vom continua proiectele începute și vom realiza alte proiecte noi, pentru că nu trebuie să uităm: cultura are un rol extrem de important în evoluția individuală, fiind o condiție pentru dezvoltarea economică și socială. Totodată, noua lege a audiovizualului va deveni o prioritate de lucru. Este nevoie de o lege rescrisă și adaptată actualelor cerințe din industria media”, mai spune Vlad Pufu.

În afara noii funcții în care a fost ales, Vlad Pufu este și secretar al comisiei pentru afaceri europene a Senatului. Totodată, el face parte din comisia pentru antreprenoriat și turism.