Actualitate

Senzație pe două roti, în premieră la Buzău! Prima ediție MOTO PARTY ÎN NATURĂ

Asociația „Sfinți și Păcătoși MF Buzău” organizează alături de „Freedom Motors”,„Veterans România” și Primăria Comunei Berca un festival care va avea loc pentru prima dată la Buzău, intitulat „MOTO PARTY ÎN NATURĂ”, într-o locație superbă.

În perioada 29 iulie 2022-31 iulie 2022, motocicliștii, împătimiți de adrenalină îi așteaptă atât pe buzoieni, cât și pe pasionații din întreaga țară la cel mai mare festival cu tematică specifică organizat vreodată la Buzău. Locația este una special aleasă, într-o zonă superbă, mai exact pe Platoul Șoimului din Rătești, comuna Berca, unde drumul și priveliștile încântă privirile oricui.

PROGRAM:

  • Vineri 29 iulie:

– ora 19:00 – seară folk/rock, alături de NICU ZOTA, DANUȚ DRĂGAN, trupa VANDAAL și de alți invitați surpriză;

– ora 23:00 – program de FOLK LA FOC.

  • Sâmbătă 30 iulie:

– ora 15:00 – jocuri moto și competiții;

– ora 19:00 – ne vor cânta și ne vor încânta DAN MANCIULEA, trupa POPA’S BAND si trupa SHAZ;

– ora 00:00 – FOC DE TABĂRĂ ȘI CHITARĂ LA FOC.

Însă, pasionații moto, spun că își doresc ca nu doar motocicliștii să se alăture evenimentului de senzație. Ei vor fi acolo pentru a vă garanta un weekend de poveste, la un eveniment moto unic în Județul Buzău, ce reunește atât pasionații de 2 roți, cât și amatorii de voie bună și atmosferă de festival.Intrarea este liberă, iar cazarea se poate face atât la cort și rulotă, cât și la unitățile de cazare din zonă. În plus, alături de CRISTINA DINU – METAL POETRY, vor fi prezente standuri de produse handmade, artă în metal și articole moto.

Tinerii promit și mâncare atent selecționată, deliciul culinar  fiind asigurat de Bucătăria ICE&FIRE, alături de chef CRISTI ICE, de unde nu vor lipsi preparatele specifice zonei Pleșcoi.

Iar, tot în cadrul întâlnirii moto, va fi prezentată colecția de trofee a tânărului buzoian Vlad Chivu, motociclist împătimit al curselor, care a reușit să fie campion național la clasa formula 600, iar anul acesta este pe locul 3 în campionat la clasa stock 600 și vicecampion la clasa rookies 600 în campionat privat. El este un reprezentant de seamă al comunității moto din Buzău, și nu numai. Este deja un talent confirmat în lumea motociclismului de viteză la nivel național și european, și își dorește să atragă tinerii prin diverse campanii care prezintă lumea sportului pe două roți în școli și licee. Același lucru și-l doresc și colegii săi de la asociația „Sfinți și Păcătoși”, ca tinerii să vină în număr cât mai mare la acest eveniment moto, chiar dacă nu au deja o motocicletă, pentru a afla cât mai multe despre lumea motoarelor pe două roți și pentru a înțelege „cu ce se mănâncă”.

Însă, pasionații de senzații tari, nu sunt la primul eveniment de mare impact. Acțiunile caritabile și donarea de sânge deja fac parte din evenimentele la care participă și pe care le organizează des. Din bonurile pe care aceștia le-au obținut în urma recoltării de sânge, motocicliștii au luat cadouri pentru copiii care au nevoie de terapie, din mai multe centre din țară.