Actualitate

Singura elevă din Buzău cu 10 la bacalaureat, anul acesta, a ajuns la Poliție. Ce i s-a întâmplat acolo (FOTO)

Andreea Teodora  Șerban, singura elevă din Buzău care anul acesta a atins performanța de a avea media 10 la bacalaureat, a ajuns, miercuri, în biroul comandantului Poliției Județene, comisar șef Laurențiu Pantazi.

Nu pentru că ar fi făcut ceva rău, Doamne ferește, ci pentru că acolo o aștepta o surpriză din partea conducerii Poliției județene.

Impresionați de performanța sa dar și pentru că Teo iubește uniforma de polițist și vrea să ajungă om al legii, urmând să dea examen la Academia de Poliție, polițiștii au gândit un moment care să-i bucure sufletul elevei de 10.

Teo a fost felicitată de șeful IPJ Buzău, de la care a primit în dar, într-o tocă, flori albastre ca uniforma de polițist, o șapcă și un tricou de colecție, inscripționate cu sigla Poliției

Cu nostalgia începuturilor şi seriozitatea profesiei actuale, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a ţinut să îi transmită personal lui Teo, faptul că îi apreciem reuşita şi că încurajăm performanţa, mai ales atunci când este clădită pe o fundaţie a vocaţiei, a pasiunii.Felicitări, Teo! Mult succes în tot ce îţi propui de azi înainte!

 Pe noi ne vei găsi aici, mereu, indiferent că vei trece pragul unităţii noastre ca membru al comunităţii sau ca viitor coleg”, au transmis polițiștii buzoieni după întâlnirea cu eleva de 10.

Despre performanța Andreei Teodora Șerban, singurul absolvent de liceu din Buzău, care anul acesta a obținut 10 la bacalaureat, puteți citi și AICI